Industrikomponenter i samarbejde med førende udbydere

Hos Eltech A/S vil vi være blandt de førende udbydere af kvalitetsprodukter og løsninger inden for industrikomponenter. Vi tilbyder fx antistatisk udstyr, der letter arbejdsgangen og søger for, at medarbejderen ikke generes af ubehagelige stød. Ligesom vi har et bredt udvalg af sensorer, sikkerhedsprodukter og komponenter til flow- og niveaustyring.

Se industrikomponenter

Vi har et tæt samarbejde med førende producenter af industrikomponenter, og vi har endvidere ofte rollen som fremskudt udviklingsafdeling, når kunden ønsker en speciel løsning. Det er vores ønske at være den kompetente og effektive sparringspartner, når vores kunder skal have industrikomponenter.

Vi har et bredt udvalg af industrikomponenter, og udvælger kun de komponenter og løsninger, som er førende på markedet og i den forventede kvalitet. For at opretholde vores høje standard og give kunderne en sikkerhed for, at det er kvalitetsprodukter, de får, vælger vi vores leverandører med omhu.

Vores leverandører er enten ISO 9000 certificeret eller kan dokumentere nedskrevne faste procedurer.

Foruden produktkvalitet søger vi også for leveringssikkerhed, produktgarantier, miljøbevidsthed og en worldwide tilgængelighed – vi ønsker kvalitet hele vejen rundt.

Industrikomponenter – få rådgivning

Har du behov for vejledning i forhold til industrikomponenter og løsninger, er du velkommen til at kontakte Eltech A/S. Vores erfarne medarbejder rådgiver ud fra den enkelte kundes behov, og de industrielle processer, som industrikomponenterne skal indgå i.

 

For mere information

Kenth Køhler

Adm. direktør

Tlf.: 4320 0720

Mobil: 40711416

Mail: kek@eltech.dk