Automation og Elmekanik – kvalitet i alle led

Automation og elmekanik leveres med udgangspunkt i kundens applikationer i samarbejde med nogle af verdens førende producenter. Vi tilbyder løsninger inden for industriel maskinautomation: sensorik, vision, måling, regulering, sikkerhed, interface, lys & alarm produkter.

Se produkter

Som samarbejdspartner yder vi vore kunder assistance ved:

• Komponenter
• Value-added løsninger
• Teknisk rådgivning

Med en mangeårig erfaring i branchen og tekniske kompetencer, yder vi en målrettet support igennem hele processen og ligeledes efter projektets afslutning.

Når der udarbejdes løsninger inden for automation eller elmekanik, er kvaliteten i fokus i alle led af processen. Eltech A/S arbejder ud fra ”0-fejl” – et kvalitetsbegreb, der sikrer kvalitet i alle processens led. Kvaliteten er til stede i alle dele af virksomheden og eksternt hos leverandørerne. Der arbejdes fx kun med leverandører, der gennem en ISO 9000 certificering eller nedskrevne procedurer kan dokumentere deres kvalitet.

Eltech A/S ønsker at være en af de førende udbydere inden for automation. De ideer og ønsker kunden har, omsættes til en løsning. Arbejdet sker derfor altid i tæt samarbejde med vores kunder, så vi kan tilpasse løsningen individuelt – fra idé, projektering til færdigt produkt og efterfølgende service. Vi har fokus på at skabe og fastholde de tætte relationer med vores kunder, så der er grobund for et godt samarbejde fremover.

Automation tilpasset virksomheden

Har du spørgsmål til automation og elmekanik, er du velkommen til at kontakte os. Vores medarbejdere har alle en ingeniørmæssig eller anden teknisk uddannelse og kompetent viden om industrielle processer.

Kontakt pr. telefon og få rådgivning i forhold til dine behov.

For mere information

untitled-67

Jan Larsen

Produktchef

Tlf.:     4320 0723
Mobil: 2211 6723
Mail:   jala@eltech.dk

Henrik Heinemann

Produktchef

Tlf.:     4320 0768
Mobil: 2260 5724
Mail:    hehe@eltech.dk

Benjamin Penter

Salgsingeniør

Tlf.: 4320 0763
Mail: bege@eltech.dk

CLCH

Claus Christensen

Produktspecialist

Tlf.:    4320 0721

Mobil: 2084 1446

Mail: clch@eltech.dk

 

Ole Rasmussen

Salgsingeniør

Tlf.:     4320 0757

Mobil:  6069 1630

Mail: olra@eltech.dk