Automation og Elmekanik – kvalitet i alle led

Automation og elmekanik leveres med udgangspunkt i kundens applikationer i samarbejde med nogle af verdens førende producenter. Vi tilbyder løsninger inden for industriel maskinautomation: sensorik, vision, måling, regulering, sikkerhed, interface, lys & alarm produkter.

Se produkter

Som samarbejdspartner yder vi vore kunder assistance ved:

• Komponenter
• Value-added løsninger
• Teknisk rådgivning

Med en mangeårig erfaring i branchen og tekniske kompetencer, yder vi en målrettet support igennem hele processen og ligeledes efter projektets afslutning.

Når der udarbejdes løsninger inden for automation eller elmekanik, er kvaliteten i fokus i alle led af processen. Eltech A/S arbejder ud fra ”0-fejl” – et kvalitetsbegreb, der sikrer kvalitet i alle processens led. Kvaliteten er til stede i alle dele af virksomheden og eksternt hos leverandørerne. Der arbejdes fx kun med leverandører, der gennem en ISO 9000 certificering eller nedskrevne procedurer kan dokumentere deres kvalitet.

Eltech A/S ønsker at være en af de førende udbydere inden for automation. De ideer og ønsker kunden har, omsættes til en løsning. Arbejdet sker derfor altid i tæt samarbejde med vores kunder, så vi kan tilpasse løsningen individuelt – fra idé, projektering til færdigt produkt og efterfølgende service. Vi har fokus på at skabe og fastholde de tætte relationer med vores kunder, så der er grobund for et godt samarbejde fremover.

Automation tilpasset virksomheden

Har du spørgsmål til automation og elmekanik, er du velkommen til at kontakte os. Vores medarbejdere har alle en ingeniørmæssig eller anden teknisk uddannelse og kompetent viden om industrielle processer.

Kontakt pr. telefon og få rådgivning i forhold til dine behov.

For mere information

untitled-67 Jan Larsen Produktchef Tlf.:     4320 0723 Mobil: 2211 6723 Mail:   jala@eltech.dk Henrik Heinemann Produktchef Tlf.:     4320 0768 Mobil: 2260 5724 Mail:    hehe@eltech.dk JEOR-8425-høj-opløsning-web Jeanette Ørsted Salgskoordinator Tlf.: 4320 0745 Mail: jeor@eltech.dk CLCH Claus Christensen Produktspecialist Tlf.:    4320 0721 Mobil: 2084 1446 Mail: clch@eltech.dk   Ole Rasmussen Salgsingeniør Tlf.:     4320 0757 Mobil:  6069 1630 Mail: olra@eltech.dk