Koncernen

Eltech A/S indgår i den svenske koncern Addtech AB.

Addtech AB er en svensk børsnoteret virksomhed, der med en omsætning på mere end 3,6 mia kr. hører til blandt de største leverandører af komponenter, systemer og løsninger indenfor områderne industriel automation, elektronik, test og måleudstyr, produktionssystemer o.a.

Addtech kan tilbyde optimale løsninger gennem en kombination af kundetilpassede løsninger, niche produktion, service og standard produkter. Optimale løsninger kommer istand gennem et tæt samarbejde mellem kunde og producent, en process som drives de enkelte selskaber i Addtech koncernen.

Kunderne findes primært inden for den producerende industri i Norden, aftermarket, større multinationale producenter, underleverandører m. fl. Blandt de mest betydende kundesegmenter er mekanisk industri, telekommunikation, automobilindustrien og elektronikindustrien.

Addtech har tradition for langsigtede relationer med producenter, som fokuserer på R&D og som er førende indenfor deres felt. Addtech’s leverandører er placeret i Europa, Asien og Nord Amerika. Addtech har relationer med leverandører, som går mere end 30 år tilbage.

Addtech er opdelt på 4 forretningsområder: Addtech Equipment, Addtech Transmission, Addtech Components og Addtech Life Science.

Organisationen er decentral og drives gennem en række datterselskaber med en stærk markedsposition inden for specifikke nicher. Kombinationen af fleksibilitet, personligt engagement og en entrepenørånd i datter-selskaberne, og den finansielle styrke, netværk og den sikrede kontinuitet i en stor virksomhed, er en klar konkurrencemæssig fordel i markedet. Hvert datterselskab drives uafhængigt.

For mere information

 

Kenth Køhler

Adm. direktør

Tlf.: 4320 0720

Mobil: 40711416

Mail: kek@eltech.dk